2017 MOST BODRUM TURNUVASI”NDA, TÜRKİYE TURNUVA REKORU KIRILDI !!

REKOR 116 KG İLE BLUEFİN TEKNESİ TURGUT KONUKOĞLU VE EKİBİ TARAFINDAN KIRILDI!

2017 MOST BODRUM TURNUVASI”NDA, TÜRKİYE TURNUVA REKORU KIRILDI !!

Palmarina Bodrum açıklarında ve Güllük körfezinde gerçekleşen MOST Bodrum Turnuvası’nda yarışmacı olarak katılan Turgut Konukoğlu, Adil Konukoğlu, Sami Konukoğlu, Uğur Işık, Sinan Kosif, Can Dikmen, Alp Kırşan, Can Okan, Berent Akdemir, Cihan Kosif, Sedat Akdemir, İskender Atakan, Çağdaş Çağlar ve Mehmet Fırat gibi ünlü isimler mücadele etti.

MOST (Mediterranean Offshore Sportfishing Tournament) Bodrum Turnuvası  2. kez

24-27 Ağustos 2017 tarihlerinde Palmarina Bodrum’da benzersiz bir deneyime dönüştü!

2 gün boyunca toplam 303 kg balık tutuldu.

Turnuvanın ilk günü Omina teknesi Can Okan ve ekibinin tuttuğu 40 kg’lık Orkinos ile başladı. 2. Günde tekneler en büyük balık için turnuva alanında büyük bir mücadele gösterdi.

Kıyasıya geçen turnuva sonunda Amarillo teknesiyle Alp Kırşan ve ekibi 3. Sırada, Albatros teknesi  Adil Konukoğlu ve ekibi 2. Sırada, Omnia teknesi Can Okan ve ekibi 1. Sırada turnuvayı tamamladı.

Türkiye Turnuva rekoru kırıldı !

Turnuvanın ikinci gününde uzun bir mücadele sonunda Bluefin teknesi Turguut Konukoğlu ve ekibi tuttukları 116 kg’lık Orkinos ile Türkiye’de bugüne kadar yapılan turnuvalar içinde en büyük balığı tutarak Türkiye Turnuva rekorunu kırdı!

Palmarina Bodrum’da düzenlenen etkinlikte derece alan tekneler yarışın yorgunlunu Samsha Band grubu ile eğlenerek attı.

 Başhakemliğini IGFA temsilcisi Dr Serdar Günseren’in yaptığı turnuvanın ev sahipliğini ise Can Özer yaptı.

Heyecan dolu geçen ve dünyada oldukça popüler olan sportif balıkçılığın Türkiye’deki en önemli organizasyonu olarak öne çıkan Most Bodrum Palmarina Bodrum, Bell&Ross , Arvento, Pernigotti, Zumosol ,Joy Fm gibi önemli sponsorların desteğiyle gerçekleşti